Coach alapozó képzés

Neked szól ez az alapozó kurzus akkor is, ha önmagadat szeretnéd fejleszteni, és akkor is, ha érdekelnek a segítő szakmák és esetleg a jövőben szívesen foglalkoznál ezzel.

Coach alapozó képzés Coach alapozó képzés

Legalább egyszer az életben, szinte mindenki eljut odáig, hogy nem tudja, merre tovább, mi a következő lépés. Legyen szó akár magánéleti, akár szakmai elakadásról, szakértő segítséggel nincs megoldhatatlan probléma.

Pár óra alatt meg tudod tanulni az alapokat, a változás pedig innen indul. Tovább is tanulhatsz, (legyen az life coach, vezetői coach, vagy business coach képzés), hogy megvalósítsd az álmodat. Ajánlom azoknak, akiknek célja önmaguk fejlesztése és szeretnék a segítő szakmát minél magasabb szinten űzni. Azoknak is ajánlom, akik önállóan szeretnének hozzálátni önmaguk fejlesztéséhez.

Ha úgy érzed, ez az, amit szeretnél, kattints a részletekért (itt láthatod, hogyan épül fel a kurzus, mit kapsz általa és lehetőséged van megvásárolni, belekezdeni a képzésbe):


Köszönöm, hogy elolvastad.
Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is:

Beszéljük meg…

Kérj ingyenes konzultációt!

Kérdéseid vannak? Bizonytalan vagy, hogy valóban ez a neked való? Keress bizalommal, írj nekem, hogy minden kérdésedre választ kapj a döntéshez. Ne feledd: nincs veszítenivalód, ugyanis az első konzultáció ingyenes!