Szolgáltatásaim

Több mint 10 évnyi kommunikációs szakmai tapasztalat és több száz elégedett coaching kliens után Neked is segíthetek! Ha elakadtál és jól jönne egy támogató, rám számíthatsz.

Egyéni coaching beszélgetés

Ha dilemmád, problémád, elakadásod van, vagy csak egyszerűen nem érzed jól magad és szeretnél teljesebb, boldogabb életet élni, akkor szeretettel várlak egyéni coachingra!

Ez kell nekem, tovább olvasom


Csoportos tréning

Készségfejlesztő, csoportos tréningek változatos témákban, cégeknek és magánembereknek.

Érdekelnek a részletek


GPS A Magabiztossághoz

Férfiaknak szóló önbizalomfejlesztő komplex online program. 10 hét alatt visszafogott srácból magabiztos férfivá válhatsz!

Vágjunk bele! Mutasd, hogyan tovább...


Referenciák

Rólam mondták

Köszönöm, azt a rengeteg munkát és türelmet, amit tanúsítottál irányomban. 🙂 Nagyon sokat segítettél abban, hogy megnőjön az önbizalmam, másképpen lássam a dolgokat és sikerüljön legyőzni a félelmeimet.

Csilla

Kinga kedvessége, mosolya olyan kapaszkodó volt, amire akkor nagy szükségem volt. Az a számtalan módszer, technika, amit tanultunk, pedig segített túllépni a nehézségeken. Nem mondom, hogy egyszerű volt kikászálódni, de coaching nélkül talán nem is sikerült volna, vagy legalábbis sokkal lassabban.

Zoli

Beszéljük meg…

Kérj ingyenes konzultációt!

Kérdéseid vannak? Bizonytalan vagy, hogy valóban ez a neked való? Keress bizalommal, írj nekem, hogy minden kérdésedre választ kapj a döntéshez. Ne feledd: nincs veszítenivalód, ugyanis az első konzultáció ingyenes!