GPS A Magabiztossághoz

Férfiaknak szóló önbizalomfejlesztő, komplex online program. 10 hét alatt visszafogott srácból magabiztos férfivá válhatsz!

Hogyan válj visszafogott srácból magabiztos férfivá 10 hét alatt?

Neked szól ez a program, ha visszahúzódó és bátortalan vagy, de szeretnél:

 • párt találni
 • határozottabb lenni a munkádban
 • jobban kommunikálni
 • legyőzni a túlzott megfelelni akarást és aggodalmaskodást
 • jobban érvényesíteni a saját érdekeidet
 • karizmatikusabbá válni
 • végre elég jónak érezni magad és felszabadultan élni az életed

Mindezt online, 10 hét alatt!


Tudom, most azt gondolod, hogy ez neked úgysem sikerülhet, mert…………. (ide kerül az indoknak álcázott kifogásod). 

De van egy jó hírem: Már sokan gondolták ezt, akik aztán pozitívan csalódtak! A korábbi résztvevők visszajelzései alapján Te is képes vagy rá, ahogyan ők is! Részlet a legutóbbi értékelő kérdőívből:

Küldd el az „érdekel” szót chaten és beszéljünk a részletekről!

Ki vagyok én?


„Az elmúlt években több száz coaching órán segítettem sikerrel a hozzám forduló klienseket. Azt látom, hogy a férfiak problémáinak többsége ugyanoda vezethető vissza: az önbizalomhiányhoz. Legyen szó arról, hogy nem megy a nőkkel való ismerkedés, görcsös vagy, nem ismernek el kellőképpen a munkahelyeden, nem találod az utad, vagy csak simán nem tudod felszabadultan magadat adni, mert mindig másoknak próbálsz megfelelni. Pontosan azért állítottam össze ezt a tréninget, hogy a hatékony, gyakorlatorientált módszerek segítségével kihozd magadból a nagybetűs MAGABIZTOS FÉRFIT!”

Halász Kinga coach, mester diplomás kommunikációs szakember és tréner, a GPS A Magabiztossághoz program megalkotója és vezetője. Szakterülete az önbizalomfejlesztés.

A témában adott interjúm a Magyar Katolikus Rádiónak (05.30-tól)

Mi ez a program?

A GPS A Magabiztossághoz egy 10 hetes élő, online program, ami olyan férfiaknak szól, akik szeretnének erősebb önbizalmat építeni maguknak.
Komplex, mert vannak benne csoportos tréningek (olyan résztvevőkkel, akik ugyanabban a cipőben járnak, mint Te) és egyéni coaching beszélgetések. A 10 hét elteltével minden szükséges tudásanyag és gyakorlati módszer a kezedben lesz ahhoz, hogy megváltoztasd az életed, és végre azzá a magabiztos férfivá válj, akivé mindig is akartál!

Hezitálsz? 

Jelentkezz a következő díjmentes webináromra!

INGYENES önbizalom-fejlesztő Mesterkurzus férfiaknak

Téma: Hogyan válj magabiztos férfivá, aki ki tud állni magáért, meg tudja szerezni szíve hölgyét, miközben mások is elismerik és felszabadultan éli az életét? 

Még akkor is, ha most még visszahúzódó, gátlásos és aggódó vagy.

Időpont: 2023. eleje
(a pontos időpontról e-mailben értesítünk majd)
Helyszín: Online

Erről fogunk beszélni: 

 • 1. Titok: Ha valódi eredményt akarsz, akkor az önbizalom-fejlesztést a gyökereknél kell kezdened! Le kell tenned a múlt terheit és legyőzni a „Nem vagyok elég jó” érzést. Megmutatom, hogy hogyan hackelheted meg az eddigi önkorlátozó gondolataidat és hogyan edzheted meg az „önbecsülés-izmod”!
 • 2. Titok: Hogyan lesz a nyusziból oroszlán? Ha mindent túlagyalsz és túlaggódsz, akkor sosem fogsz tudni valódi változást elérni! Segítek legyőzni a megfelelési kényszert és az aggodalmaskodást. Hogyan? A bátorság-update segítségével!
 • 3. Titok: Nehezen ismerkedsz, nem tudsz jól kommunikálni és inkább csendben alkalmazkodsz mások igényeihez? Gyere, építsük fel együtt a karizmádat! Megtanuljuk, hogy hogyan tudsz új kapcsolatokat kialakítani és kiállni a saját érdekeidért!

A Mesterkurzust terveink szerint nem rögzítjük és egyelőre nem tervezünk ismétlést. Időben foglald le a helyed, hogy ne szalaszd el a magabiztos éned elérésével kapcsolatos bennfentes infókat!

A helyek korlátozottak, ezért foglald le a helyed, amíg nem késő!

Jelentkezés az ingyenes webinárra


  Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadod, valamint az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat. Google Adatvédelem és ÁSZF